Programma

Kom erbij!

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Fysiotherapie bij DSS

Fysiotherapie bij DSS

In samenwerking met FIT Fysiotherapie bouwt DSS aan een duurzame, sportieve én medische toekomst. FIT Fysiotherapie zorgt met een dynamisch en gespecialiseerd team voor op maat gemaakte zorg. Dit doen zij in samenwerking met huisartsen, sportartsen, bewegingswetenschappers, podologen, orthopeden én sportpsychologen. Door de juiste training, adviezen en handvatten te geven kun jij optimaal presteren op het veld!

FIT Fysiotherapie begeleidt onze selectieteams en staat tijdens de inloopmomnenten voor alle leden klaar. De specialisten beantwoorden kort alle fysiotherapeutische vragen en beslissen samen met jou of de klachten verholpen kunnen worden met een aantal praktische tips of dat doorverwijzing nodig is.


Je kunt bij FIT Fysiotherapie als lid van DSS gratis terecht tijdens het wekelijkse inloopmoment iedere maandag, dinsdag en donderdag tussen 19:00 en 19:30 in de fysiokamer/verzorgerskamer.

Zorgen voor optimale sportprestaties of eens laten kijken naar klachten waar je al even mee zit? Schroom niet om langs te komen. Je kunt, als je dit prettig vindt, een plekje in het inloopmoment verzekeren door je aan te melden via het ledenportaal. Het Team van FIT Fysiotherapie staat voor je klaar, we stellen ze graag even aan je voor!

Adriana van Ek

Erik Pijl

Kaj Gruijters

Thijs van den Heuvel

Mees Ootes