Programma

Kom erbij!

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Kom ons team versterken!

Kom ons team versterken!

Bekijk hier alle vacatures

DSS heeft een behoorlijk aantal vrijwilligers. Al sinds de oprichting in 1919 kunnen we niet zonder. Als je het leuk vindt dat je zelf of je kind bij DSS voetbalt dan wil je vast ook iets doen. We houden door het aantal vrijwilligers onze contributie betaalbaar. Je bepaalt zelf wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen, maar verwachten van al onze spelende leden en ouders van jeugdleden om zich als vrijwilliger in te zetten.

Wat levert het op?

Vrijwilligerswerk levert je veel op zoals binding met de club, uitbreiding van je sociale netwerk en een voldaan gevoel als je iets hebt bereikt. We stimuleren iedere vorm van vrijwilligerswerk en willen graag ruimte geven aan nieuwe initiatieven binnen de club. In sommige gevallen is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.  

Aanmelden

We zijn blij met iedereen die wat voor DSS doet. Gelukkig hebben we behoorlijk wat mensen die de handen nu uit de mouwen steken. Denk aan alle trainers, leiders, coördinatoren, alle mensen binnen de verschillende commissies en onze bestuursleden. 

Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk de vacatures en meld je aan!

Trainer/ coach

Lees meer

Vrijwilliger wedstrijdtafel

Lees meer

Coördinator veldorganisatie zaterdag

Lees meer

Vrijwilliger evenementen

Lees meer

Zit er niets voor je bij? Neem contact op en ontdek
waar we jou hulp nog meer kunnen gebruiken!

Zit er niets voor je bij? Neem contact op en ontdek waar we jou hulp nog meer kunnen gebruiken!

Contact