Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Wordt sponsor van DSS

Wordt sponsor van DSS

En draag bij aan voetbalplezier voor jong en oud!

Wat hebben we te bieden?

Word je officieel sponsor van DSS dan verbindt je jou bedrijfsnaam aan een gezellige, maatschappelijk betrokken, solide familieclub die al ruim honderd jaar bestaat. Een club met oog voor de directe omgeving, waar sportambities hand in hand gaan met de warmte van een moderne voetbalvereniging. Een club waar je graag bij wilt horen!

Wat bieden we voor jou?
- Een vergroting van de naamsbekendheid
- Unieke en opvallende promotie op maat
- Een optie voor exclusiviteit
- Een uitbreiding van je zakelijke netwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de brochure of neem contact op met voorzitter Martijn Egner.

Sponsorbeleid

Beste trainer, coach, aanvoerder, begeleider, ouder,

Via deze wijze willen wij jou als trainer, coach, aanvoerder, ouder en/of begeleider van een van de teams van DSS-voetbal informeren over het kleding- en sponsorbeleid van DSS voetbal. Wij vragen je deze informatie ook te delen binnen het team.

Clubsponsor: Huijg Sport
Voor het wedstrijdtenue heeft de club een contract met Huijg Sport en spelen we in kleding van Hummel.Huijg Sport heeft als clubsponsor het exclusieve recht op het bedrukken van het DSS-voetbal logo op kleding.

Sponsoring van wedstrijdkleding en/of extra kleding
Regelmatig wordt er wedstrijdkleding en/of extra kleding voor teams gekocht, al dan niet in samenwerking met een sponsor.Om uniformiteit te waarborgen hebben we in overleg met de sponsorcommissie een aantal spelregels opgesteld voor teams die zelf teamkleding laten sponsoren;

- Offerte voor wedstrijdkleding en/of extra teamkleding met DSS-voetbal logo, maar zonder sponsoring moet bij Huijg aangevraagd worden met een cc aan partners@dssvoetbal.nl.

- Sponsoring van teamkleding moet vooraf worden afgestemd met de sponsorcommissie, om te voorkomen dat er sponsoruitingen worden gedrukt die in strijd zijn met afspraken met huidige sponsoren. Vervolgens kan een offerte bij Huijg aangevraagd worden met een cc aan partners@dssvoetbal.nl.

- Omdat we het belangrijk vinden dat niet alleen een individueel team profiteert van sponsoring, maar ook de overige leden van DSS-voetbal, verwachten we van een teamsponsor ook een bijdrage als sponsor van de club. Die sponsoring kan in de vorm van drie verschillende sponsorpakketten, Brons 585 per seizoen, Zilver 685 per seizoen en Goud 1285 per seizoen. De sponsorcommissie verteld graag waar de pakketten uit bestaan. Daarmee krijgt de sponsor ook meer zichtbaarheid binnen de hele club. De sponsorcommissie regelt na de uitleg en definitieve keuze voor welk pakket de sponsor gaat verder alles en stelt vervolgens een contract op. De ondertekening gebeurt bij DSS-voetbal in de bestuurskamer en is een officiële gelegenheid.

- Kleurkeuze; voor kleding waarin getraind wordt, of kleding die voor/na wedstrijden wordt gedragen wordt bij voorkeur gekozen voor rood en zwart. De trainingspakken en presentatietenue 's zijn in de kleuren van DSS-voetbal.

Wij hopen hiermee wat meer duidelijkheid te hebben gegeven ten aanzien van het kledingbeleid. Voor overige vragen over sponsoring kunnen jullie uiteraard terecht bij partners@dssvoetbal.nl.

Hartelijke groet,
Martijn Egner, Voorzitter DSS-voetbal

Sponsoroverzicht

Sponsoroverzicht