Programma

Kom erbij!

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Voetbalclinic voor het COA

13 feb. 2024

Afgelopen zondag was er een bijzondere clinic op de velden van DSS. Maar liefst 25 getalenteerde spelers hebben onder leiding van KNVB-DSS docent Toon Beijer een fantastische voetbalmiddag gehad. Deze jongeren zijn door omstandigheden gehuisvest in de landelijke COA (Centraal orgaan Opvang Asielzoekers) locatie in Driehuis. 

Gedurende de clinic waren verschillende DSS trainers en coördinatoren aanwezig om in gesprek te gaan over het aansluiten van een aantal van deze spelers bij DSS teams. Daarbij biedt DSS, buiten het voetbal en de sociale integratie, ook een lidmaatschap aan voor deze spelers aan.

Deze clinic betekent voor DSS een belangrijk moment in relatie tot de sociale en warme club die DSS is. "Als club zijn we ontzettend trots op de manier waarop we deze spelers een sport en sociale interactie kunnen aanbieden", verteld technisch manager Patrick van der Fits. "Speciale dank gaat uit naar de vertegenwoordigers van het COA, Martijn en Timo, KNVB-DSS Docent Toon Beijer én naar alle betrokken Leeftijds- en technisch coördinatoren en trainers". 

*In verband met privacy zijn de spelers onherkenbaar gemaakt.

Meer nieuws lezen