Programma

Kom erbij!

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Ontdek alles over voetballen en studeren in de VS!

20 mrt. 2024

Op woensdag 3 april 2024 organiseert DSS Voetbal in samenwerking met MADE Scholarships een informatieavond voor jonge voetbaltalenten die dromen van een toekomst waarin zij hun sportieve carrière kunnen combineren met studeren in de Verenigde Staten! Deze avond, die plaatsvindt in het DSS Clubhuis van 20:00 tot 21:30 uur, staat open voor jongens en meiden vanaf 15 jaar tot aan studenten die op regionaal tot topniveau voetballen.

Tijdens deze bijeenkomst zullen experts van MADE Scholarships inzicht geven in het Amerikaanse onderwijssysteem, de mogelijkheden voor voetbalbeurzen en academische beurzen, de verschillende divisies binnen het Amerikaanse college voetbal, toelatingstesten, en meer. Dit is een unieke kans voor talentvolle voetballers uit de regio om te leren hoe zij hun passie voor voetbal kunnen combineren met een hoogwaardige opleiding in de VS.

De samenwerking tussen DSS Voetbal en MADE Scholarships biedt een unieke kans op een traject dat deze voorlichtingsavond bij DSS Voetbal gestart kan worden.' De informatieavond is niet exclusief voor DSS-leden; we nodigen alle geïnteresseerde jonge voetballers uit de regio uit om deze informatieve sessie bij te wonen.

Voor meer informatie en aanmelden voor de informatieavond kun je naar de volgende link https://www.madescholarships.com/nl/college-voetbal-informatieavond-rkvv-dss/

Meer nieuws lezen