Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Nieuwe Hoofdtrainer VR1 vanaf 24/25, de vertrouwde staf tekent bij!

23 feb. 2024

Eerder dit seizoen gaf de huidige hoofdtrainer van DSS VR1, Reda Ayou, al aan dat hij na dit seizoen een nieuwe uitdaging zou gaan zoeken. Dat betekende voor technisch manager vrouwen en meiden Cees Nuijens een grote taak om een goede vervanger te vinden die de ontwikkeling van het DSS vrouwenvoetbal doorzet. "We zijn Reda dankbaar voor zijn flexibiliteit en hulp gedurende dit lastige seizoen waarin zowel bij de Vrouwen 2 als Vrouwen 1 van trainer gewisseld werd," vertelt Cees. Hij voegt daaraan toe: "Reda heeft met veel enthousiasme de gaten opgevuld; we gaan zijn inzet zeker missen en wensen hem verder het beste."

Voor een frisse start aan seizoen 24/25 is enige tijd geleden de zoektocht begonnen naar een nieuwe hoofdtrainer, en met resultaat! Na een uitgebreide selectieprocedure werd al snel duidelijk dat de huidige trainer van AFC 34 O23, Duncan Muskiet, de perfecte kandidaat was. DSS is dan ook verheugd met Duncan het nieuwe seizoen in te gaan! "Met zijn ervaring bij VV Alkmaar hebben we een trainer met passie en inzicht voor het vrouwenvoetbal weten te strikken, dat is een heel belangrijke voorwaarde geweest," vertelt Cees Nuijens.

Ook is zeker dat Duncan zijn taken niet alleen hoeft te volbrengen; de voltallige huidige technische staf heeft ook bijgetekend. Ook zij zijn enthousiast om Duncan bij te gaan staan in het nieuwe seizoen. Over de staf vertelt Cees: "Het is goed voor het team dat er wat consistentie in de staf zit, zeker met de kwaliteit die deze staf kan bieden kunnen we meer dan tevreden zijn." Op de foto zie je van links naar rechts: Justin Luiten, Suus Elman, Jolanda Bakhuysen-Poort en Martin Cevat. Namens DSS wensen we de nieuwe hoofdtrainer en de technische staf alvast heel veel succes met het aankomende seizoen!