Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Let op! Vuurwerk en Alcohol langs de lijn niet toegestaan

10 mei 2024

DSS heeft van de KNVB een waarschuwing ontvangen wegens het afsteken van vuurwerk langs de lijn en wegens alcoholgebruik langs de lijn. Beide is volgens de regels van de KNVB niet toegestaan. De KNVB voert controles uit op de naleving van deze regels en kan bij herhaaldelijke overtredingen boetes uitdelen.


Aanstaande zondag tijdens de competitiewedstrijd van DSS tegen TOS-Actief zal er een waarnemer vanuit de KNVB aanwezig zijn om te controleren op het afsteken van vuurwerk op het DSS terrein en het nuttigen van alcohol op het DSS terrein anders dan in de kantine.


Namens het bestuur willen we iedereen die onze mannen komt aanmoedigen vragen om de door de KNVB gestelde regels na te leven. Mocht DSS een boete ontvangen voor overtreding hiervan dan wordt deze doorberekend aan degene die de overtreding begaat. Voorzitter Martijn Egner: "We vinden het vervelend om hier over te moeten communiceren én hierop te handhaven maar de regels van de KNVB moeten door iedereen gerespecteerd worden en daar is DSS geen uitzondering in".