Programma

Kom erbij!

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Het vrouwenvoetbal WKND

17 feb. 2024

In het weekend van 22, 23 en 24 maart staat het Nederlandse competitievoetbal volledig in het teken van het Vrouwenvoetbal WKND. De spotlights staan dan gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie, die zijn verspreid over de drie dagen met ieder een unieke aanvangstijd. Daarmee hoopt de organisatie meer publiek naar de stadions te trekken en de support in het vrouwenvoetbal te vergroten!

Het weekend zal worden afgetrapt door de DSS partners uit Ijmuiden, de Telstar Vrouwen! Zij spelen op vrijdag 22 maart in het eigen stadion om 18:45 tegen Fortuna Sittard, dat beloofd een mooie wedstrijd te worden. De speelsters van Telstar hebben besloten om niet alleen in het Vrouwenvoetbal WKND hun skills op het veld te laten zien, maar om ook gasttrainingen te geven bij verenigingen in de buurt. 

In de weken voor 22 maart zullen de witte leeuwinnen ook voor de meisjesteams van DSS trainingen verzorgen, er zullen dan 2 speelsters van de Telstar Vrouwen 1 langskomen om de training te geven. Welke training door Telstar gegeven zal worden wordt via de trainers binnen de teams bekend gemaakt. 

Meer nieuws lezen