Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Heb jij al kaarten? Dit wil je niet missen!

12 mrt. 2024

In het weekend van 22, 23 en 24 maart vindt het Vrouwenvoetbal WKND plaats. Het hele weekend staat de Azerion Vrouwen Eredivisie in de spotlight. De KNVB met partners en de Azerion Vrouwen Eredivisieclubs met partners gaan dan all-in! In het Vrouwenvoetbal WKND speelst Telstar op 22 maart in het 711 stadion tegen Fortuna Sittard om 18:45.

Tijdens deze wedstrijd kun je oud DSS Speelsters zien spelen, zo zitten bijvoorbeeld Lieke Vis, Pauline van der Pol, Anna van der Flist én Lune Miedema bij de selectie! Telstar tegen Fortuna Sittard is tevens de eerste wedstrijd van het weekend, dat betekent dat Telstar dit speciale weekend daadwerkelijk mag aftrappen!

Ook zal er een loterij plaatsvinden! Alle bezoekers van de wedstrijd Telstar tegen Fortuna Sittard kunnen een gratis lot halen tijdens de wedstrijd, in het stadion, en meedoen aan de loterij. Er zijn te gekke prijzen te winnen, zoals een gesigneerd shirt van Telstar Vrouwen, tickets voor een wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen, items van Robey en nog veel meer! Wil jij ook meedoen aan de loterij en kans maken op een van deze te gekke items? Kom dan naar de wedstrijd op 22 maart en haal een gratis lot! 

Met alle clubs die spelen in de Azerion Vrouwen Eredivisie gaan we voor het breken van een bezoekersrecord tijdens het Vrouwenvoetbal WKND! Het hoogste aantal bezoekers in alle stadions samen tijdens een Azerion Vrouwen Eredivisie speelweekend. Alle bezoekers die naar de stadions komen worden dus bij elkaar opgeteld tot een bezoekersaantal. Het is ons doel om dit record te behalen met alle clubs uit de competitie! Telstar mag de allereerste aantallen neerzetten voor dit record, aangezien we het vrouwenvoetbal WKND gaan aftrappen! Wil jij deelnemen aan de poging om dit superrecord te verbreken? Kom dan met je vrienden en/of familie naar de wedstrijd! 

Bestel hier direct kaarten: https://shop.twelveticketing.eu/event/telstar-vrouwen-fortuna-sittard-1mx2o6