Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Er zijn weer heerlijke Paasacties te bestellen!

24 feb. 2024

Geniet van een zalig Pasen met twee scherpe acties, speciaal voor DSS leden! Zet bijvoorbeeld een heerlijk Paasontbijt op tafel met de ambachtelijke Paasstol van De Haarlemse Bakker. Bereid met 100% zuivere amandelspijs en afgewerkt met poedersuiker. Dagelijks vers gebakken, voor maar €9,95! Bij aankoop van iedere Paasstol gaat er €2,- naar DSS. Sponsor de club door niet één stol maar meerdere te kopen, bijvoorbeeld voor familie of vrienden. Zo maak je hen én DSS blij!

Ook het diner krijgt bij op Pasen een feestelijk tintje met de Donerpan van Kippie. Met een grote pan vol Doner, broodjes en sausjes zet je een heerlijke maaltijd binnen no-time op tafel, en speciaal voor DSS leden met korting! Als je via DSS besteld betaal je geen €56,30 maar €52,50! Daarnaast ontvangt de club voor iedere bestelling €2,50. Zo kun je zelf genieten van een mooie korting én sponsor je de club!

De acties kun je bestellen via de DSS Webshop. De Paasstol kun je bestellen t/m woensdag 27 maart en ophalen bij De Haarlemse Bakker aan de Cronjéstraat 158 van 29 t/m 30 maart. De Donerpan kun je bestellen t/m 24 maart en ophalen bij Kippie Haarlem op 29 maart.