Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Eerste DSS Meidentoernooi groot succes!

29 mei 2024

Maandag 20 mei was ons allereerste DSS Huijg meidentoernooi met in de ochtend wedstrijden voor de MO10 en in de middag waren de MO13, MO15 en de MO17 aan de beurt.


In de ochtend was er mooi voetbal te zien bij de MO10 en uiteindelijk zijn onze DSS meiden 3e geworden. De beker ging met IJmuiden mee naar huis. Na een korte pauze waarin de stormbaan goed bezocht werd, was het de beurt aan de MO13, MO15 en MO17. Met spannende wedstrijden, mooie doelpunten en niet te vergeten, geen spatje regen, was het een heel geslaagde middag. Bij de MO13 en MO17 ging de beker mee naar huis met Atletico club Amsterdam. Bij de MO15 was FC Lisse de gelukkige winnaar. Onze MO13 en MO15 werden beiden vierde in de poule. Een hele knappe prestatie, omdat de poule gemengd hoofd/1e en 2e klasse was.


Helaas waren er te weinig aanmeldingen voor de MO12 waardoor we deze poule moesten cancelen. Hopelijk is hier volgend jaar meer animo voor, want onze eigen MO12 DSS meiden hadden graag willen spelen. 


De gezellige dag smaakt naar meer. Huijg heeft zich al voor meerdere jaren als hoofdsponsor aan het meidentoernooi verbonden. Daarnaast willen we onze dank uitspreken aan iedereen die geholpen heeft tijdens deze dag en de overige sponsoren, Bison Bowling, de voetballende vaders, PLUS markt en v/d Storm. Zonder hen en onze hoofdsponsor, Huijg, kon deze dag niet plaats vinden. Bedankt allemaal. Op naar volgend seizoen!