Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Een nieuwe Technisch Coördinator Jeugd en trainingen van HFA!

5 apr. 2024

Tijdens de voorbereidingen voor het komende seizoen heeft Technisch Manager Patrick van der FIts mooie stappen gezet richting een verbeterde begeleiding van jeugdspelers en trainers. Zo gaat DSS de samenwerking aan met een nieuwe TC Jeugd, Marius Bakker, én start de samenwerking met voetbalschool Haarlem Future Academie. 

DSS is zeer verheugd om vanaf seizoen 2024/25 aan de slag te kunnen met de nieuwe TC Jeugd Marius Bakker. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Marius trainerservaring bij onder andere DSS en EDO, hij is daarmee een oude bekende van de club! Technisch Manager Patrick van der Fits is zeer te spreken over de nieuwe aanwinst: “Marius heeft een positieve voetbalopvatting en is communicatief erg sterk”. Ook Marius zelf is enthousiast om aan het volgende seizoen te beginnen, zo verteld hij: “komend seizoen wil ik de prestatietak van DSS en bijbehorende mentaliteit onder handen nemen. Zo gaan we spelen voor resultaat en ontwikkelen we de gehele jeugd, zowel spelers als trainers!”. 

De nieuwe samenwerking met voetbalschool HFA sluit hier goed bij aan. Oprichters Rody en Cas hebben na een aantal jaar als trainer, bij onder andere DSS, Kon HFC, Ajax, Bloemendaal en Haarlem-Kennemerland, aan het begin van dit seizoen een eigen voetbalschool opgericht. HFA zal binnen DSS de mini én circuit trainingen gaan verzorgen. Ook zullen ze diverse trainingen aan zowel de selectie als de breedtesport in de onderbouw aan gaan bieden. De nieuwe samenwerking betekend ook het het einde van de samenwerking met UBUNTU, zij zullen het huidige seizoen afmaken. “We willen UBUNTU danken voor de plezierige samenwerking en hun inzet” deelt Patrick van der Fits hierover. Daar voegt hij nog aan toe “Namens DSS wensen we HFA veel succes en plezier met onze leden op de velden”.