Programma

Kom erbij!

Over DSS

Contact

Ledenportaal

De vrouwenselectie heeft extra stafleden!

25 jun. 2024

De DSS vrouwenselectie heeft voor het aankomende voetbalseizoen de technische staf uitgebreid met twee ervaren trainers. Nino Pel zal als keeperstrainer toetreden en Devano Pieters zal zich als looptrainer richten op de conditie van de selectie.


Nino Pel is gestart met zijn keeperscarrière bij clubs zoals Koninklijke HFC, RKVV Velsen en OG. Na zijn actieve carrière als keeper legde Nino zich al vroeg toe op het trainerschap en heeft hij aanzienlijke ervaring opgedaan bij VV Alkmaar. Hij zal zijn expertise inzetten om de keepsters van DSS naar een hoger niveau te tillen.


Daarnaast zal Devano Pieters, met zijn achtergrond als looptrainer bij onder meer DSS honkbal en AZ Alkmaar, de fysieke prestaties van de selectie aanscherpen. Hij zal elke maandag de conditietraining verzorgen om de speelsters wedstrijdfit te maken voor de competitie. Met de ervaring en deskundigheid van Nino en Devano is DSS uitstekend voorbereid op aankomend seizoen. Technisch Manager vrouwen Cees Nuijens verteld hierover: "We zijn ontzettend blij met deze professionele uitbreiding van de staf en hebben vertrouwen in een fantastisch seizoen!".