Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

De voorbereidingen voor volgend seizoen in een overzicht

29 apr. 2024

DSS Technisch Manager Patrick van der Fits vertelt tevreden over de aanloop naar seizoen 2024/25. Het voltallige technisch kader voor de selectieteams is bekend, ook bij de breedtesport worden stappen gezet. De selectieteams zijn voorzien van een complete staf, coördinatoren en begeleiding vanuit voetbalschool HFA en keepersschool GoalkeeperTalentz. Van der Fits vertelt: “We zijn blij dat onze selectieteams compleet zijn en klaar zijn om volgend seizoen weer iets moois te laten zien.”


Er is echter nog genoeg te doen voor aanvang van komend seizoen, Van der Fits voegt toe: “Het is nu belangrijk om stappen te zetten in de breedtesport en ook daar te zorgen dat we klaar zijn voor na de zomer.” Verder gaat het technisch kader aan de slag met de indeling van de spelers en het uitbouwen van de DSS Academie, trainersopleiding en het trainingsschema. Van der Fits sluit af: “We werken hard aan deze zaken om ze zo snel mogelijk bekend te kunnen maken, we verwachten eind mei de meeste zaken rond te hebben."


Overzicht voorbereiding seizoen 24/25

Trainingsschema

Binnenkort kun je alvast gaan meetrainen met je team (onder voorbehoud) voor volgend jaar! Zo kun je alvast wennen aan de nieuwe trainer en het nieuwe team. Als dit ook voor jou geldt dan krijg je dit zo snel mogelijk te horen van je nieuwe of huidige trainer.


Overleg nieuwe teams

In de week van 26-05 t/m 02-06 worden (de meeste) teambijeenkomsten met de nieuwe trainers georganiseerd. Daarin hoor je de verwachtingen van je nieuwe trainer én kun jij je verwachtingen uitspreken.


Teamindelingen

De globale teamindelingen, daaronder valt de jaarlaag en scheiding tussen selectie en breedtesport, worden rond 30-06 bekend gemaakt. De definitieve teamindeling is aan het begin van volgend seizoen beschikbaar.


Informatie- en teamavonden

De informatie- en teamavonden worden door de trainers en coördinatoren georganiseerd tussen 24-06 en 20-07. Zij reserveren de kantine van DSS en tijdens deze avond zullen algemene clubrichtlijnen en gerichte afdeling richtlijnen.


Oefenwedstrijden

Oefenwedstrijden kunnen georganiseerd worden door de trainers. Zij kunnen bij het wedstrijdsecretariaat een veld aanvragen in de volgende tijdsblokken:

Blok 1 // 08:00 – 11:00

Blok 2 // 11:00 – 13:00

Blok 3 // 13:00 – 15:00

Blok 4 // 15:00 – 18:00