Programma

Kom erbij!

Over DSS

Contact

Ledenportaal

De Algemene Ledenvergadering komt eraan, dit moet je weten!

7 okt. 2024

Zoals elk seizoen heeft het bestuur dit jaar de Algemene Ledenvergadering (ALV) weer gepland. Dit keer is de opzet echter iets anders dan je gewend bent. Lees de onderstaande informatie goed door zodat je volledig op de hoogte bent en zet woensdag 20 november alvast in je agenda!


Tijdens de ALV geeft het bestuur een terugblik op de activiteiten van het afgelopen jaar en presenteren zij de plannen voor het komende jaar. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan het bestuur.


Dit jaar kun je op twee manieren die vragen stellen. Je kunt vooraf, uiterlijk tot en met 11 november, je vragen mailen naar communicatie@dssvoetbal.nl. De vragen proberen wij zoveel mogelijk te bundelen per onderwerp en te beantwoorden in onze terugblik of bij de behandeling van de vragen. Daarnaast is er aan het einde van de vergadering een rondvraag waarin je ter plekke vragen kunt stellen. Houd er wel rekening mee dat het bestuur sommige vragen die ter plekke gesteld worden in beraad kan nemen en later kan beantwoorden, waardoor je mogelijk niet direct antwoord krijgt. 


We hopen zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen op 20 november. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang vergadering 20.00 uur. Graag tot dan!

Meer nieuws lezen