Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Brik nieuwe sponsor DSS Mannenselectie!

16 apr. 2024

Vanaf seizoen 2024/25 zullen de DSS mannen in een splinternieuw tenue aantreden. Op de arm van het shirt zal dan ook een nieuwe sponsor staan, Bouwbedrijf Brik! Voorzitter Martijn Egner verteld; "We zijn ontzettend blij met Brik als sponsor, dat één van de eigenaren Rick een speler uit onze eigen selectie is maakt het extra leuk". Eigenaren Rick van der Groef en Bram Wempe vertellen je graag meer over hun kersverse bedrijf en waarom ze vanaf volgend seizoen DSS zullen sponsoren.


Over het bedrijf

Wij zijn Bram en Rick en samen zijn wij per 1 januari '24 een nieuw timmerbedrijf begonnen genaamd Bouwbedrijf Brik. Voordat wij dit bedrijf zijn begonnen, waren we allebei al jaren lang ZZP'er in de bouw en hebben we veel ervaring op mogen doen in dit mooie vak. Na een jarenlange samenwerking voor aannemers in de buurt, kwamen wij eind 2023 tot de conclusie dat we klaar waren voor een volgende mooie uitdaging: een samenwerking als mede-eigenaren van een nieuw timmerbedrijf. 

We zijn met elkaar aan tafel gaan zitten om na te denken over alles wat er bij een nieuw timmerbedrijf komt kijken, waaronder een logo en natuurlijk een bedrijfsnaam. Daarbij ontstond al snel het idee "Brik”: een creatieve combinatie van Bram & Rick. We ervaren de samenwerking als onwijs prettig en kunnen dan ook lezen en schrijven met elkaar. Als de één het nog niet gezegd heeft, heeft de ander het al uitgevoerd.


Waarom sponsor bij DSS? 

Via de voorzitter van DSS, Martijn Egner, kregen wij te horen dat er een plekje vrij kwam om sponsor te worden op het wedstrijdtenue van de herenselectie van DSS. We konden deze kans dan ook niet laten gaan en zullen jullie vertellen waarom:

We zijn allebei groot fan van voetbal en kijken hier dan ook graag naar. De een is voor Feyenoord en de ander voor Ajax, dat houdt de strijd mooi in evenwicht. Daarnaast ben ik (Rick) opgegroeid als DSS'er en voetbal ik al 22 jaar in de rood-groene club kleuren. Ik heb het hier al die tijd erg naar mijn zin gehad en heb er dan ook nooit aan gedacht om bij een andere club te gaan voetballen. Eenmaal DSS'er, altijd DSS'er! 

De laatste 10 jaar van mijn DSS carrière heb ik zelf deel mogen uitmaken van de zondag herenselectie, samen met veel vrienden die ik heb leren kennen in de DSS jeugd. Wekelijks sta ik nog steeds met veel plezier op het veld. Het leek ons daarom mooi om DSS de aankomende jaren te sponsoren en ons eigen bedrijf te zien schitteren op zowel de shirts van de herenselectie als de vlaggen langs het hoofdveld van de club.