Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Niemand buitenspel

Niemand buitenspel

Wilt je kind graag voetballen? Maar is er even geen geld om de contributie te betalen? Of om voetbalschoenen te kopen? Dan laten we je niet buitenspel staan! Want gelukkig zijn er veel mogelijkheden waardoor kinderen toch kunnen voetballen. Samen met onze partners ING, KNVB, Huijg Sport en de gemeente Haarlem hebben we de mogelijkehden voor je op een rijtje gezet: 

Haarlempas en DSS

Heb je een laag inkomen, maar wil je wel sporten: de gemeente helpt je met de HaarlemPas. Via de HaarlemPas betaalt de gemeente de contributie en krijg je € 85,00 om sportkleding aan te schaffen.

 

Huijg Sport pakket 

Huijg Sport – onze officiële kledingverkoper – DSS en de gemeente Haarlem hebben de handen ineen geslagen:

Op vertoon van de HaarlemPas, kun je zonder extra kosten bij Huijg Sport een compleet DSS-kledingpakket ophalen.Daarbij betaalt DSS tot € 100,00 mee aan je voetbalschoenen. 

Sportfever
Ook mogen kinderen die lid zijn van DSS en gebruik maken van de HaarlemPas, via het DSS-Jeugdfonds gratis deelnemen aan de Jeugd Sport Tweedaagse die jaarlijks wordt georganiseerd door Sportfever. 

Aanvragen of contact
Bekijk hoe je de Haarlempas kunt aanvragen en welke regelingen er nog meer voor jou beschikbaar zijn via de anonieme voorzieningenwijzer. Je kunt ook ondertstaande video bekijken voor meer informatie.Wil je graag met iemand in gesprek over financiele zaken? Je kunt altijd terecht bij financieelvertouwenspersoon@dssvoetbal.nl.